Ohita
Tee enemmän Windows 11:llä

Tee enemmän Windows 11:llä

Windows 10:n tuki päättyi 14. lokakuuta 2025. Mutta tiedätkö mitä? Siirtyminen Windows 11:een on nyt helpompaa kuin koskaan.

Windows 11 on nopeaakin nopeampi

Nopeaakin nopeampi

Ylittää odotuksesi. Windows 11 -tietokoneet ovat jopa 2,3 kertaa nopeampia kuin vanhemmat Windows-laitteet. Koe nopeus, joka pysyy vauhdissasi.*

*Perustuu testeihin Windows 10 -laitteita vastaan käyttäen Geekbench 6 Multi-Core -vertailua.

Kaikkien aikojen turvallisimmat Windows-tietokoneet

Kaikkien aikojen turvallisimmat Windows-tietokoneet

Windows 11 auttaa suojaamaan tietosi ja tekee hakkeroimisesta entistä vaikeampaa – se suojaa aina sirusta pilveen ja sinuun asti. Se tarjoaa mielenrauhaa, joka on sisäänrakennettu suoraan laitteeseen.

Windows 11 on helppo ottaa käyttöön

Helppo käyttöönotto

Ota Windows 11 käyttöön nopeasti ja vaivattomasti saumattoman siirron avulla – ilman huolta tiedostojen katoamisesta.2,3,4

Windows 11 – Unohda laturi

Unohda laturi

Parhaat Windows 11 -tietokoneet tarjoavat jopa 2,7 tuntia pidemmän akunkeston verrattuna Windows 10 -tietokoneisiin ja jopa 3x nopeamman verkkoselauksen. Voit katsoa kaikki suosikkiohjelmasi yhdellä latauksella.1 Täyttä vauhtia eteenpäin.

*Perustuu Speedometer-vertailutestiin. Suorituskyky vaihtelee merkittävästi laitteen mukaan. Katso aka.ms/w11claims.

Hyödynnä tekoälyn voima Microsoft 365:lläHyödynnä tekoälyn voima Microsoft 365:llä

[1] Akun kesto vaihtelee merkittävästi laitteen, asetusten, käytön ja muiden tekijöiden mukaan. Katso aka.ms/w11claims.
[2] Windows voi varmuuskopioida tiedostot, asetukset ja sovellukset tietokoneista, joissa on Windows 10 tai uudempi. Palautus on saatavilla Windows 11:ssä, versiossa 22H2 ja uudemmissa. Maantieteelliset rajoitukset voivat päteä.
[3] Vaatii Microsoft-tilin. Jopa 5 Gt Microsoft-tallennustilaa sisältyy. Yli 5 Gt:n tiedonsiirrot edellyttävät aktiivista Microsoft-tilausta tai kokeilua.
[4] Kun avaat sovelluksia ensimmäistä kertaa uudella Windows 11 -tietokoneellasi, jotkin asennetaan uudelleen, kun avaat ne ensimmäisen kerran. Muut sovellukset saattavat vaatia manuaalisen uudelleenasennuksen alkuperäiseltä sovellustoimittajalta.